Wie ben ik?

Mijn naam is Petra Sol Voeding-Leefstijl & Hormoon Coach

Ik ben opgegroeid in een gezin met 4 kinderen waarvan ik de jongste van de meiden ben, op een boerderij in Zevenhuizen. Een boerderij met landbouw, caravanstalling en een groentewinkel met veel versproducten van eigen land. 

Ben moeder van 2 jongens die inmiddels volwassen mannen zijn.

Met mijn partner woon ik in het mooie Westland dichtbij het prachtige strand waar ik graag wandel of een stukje hardloop en in de zomermaanden ook heerlijk een uurtje kan relaxen.

Ik Heb een passie voor gezondheid "als je niet goed voor jezelf zorgt kan je ook niet goed voor een ander zorgen".

Met als achtergrond doktersassistente waar ik veel mensen met gezondheidsproblemen problemen heb gezien en gesproken ben ik enige jaren geleden mijn hart gaan volgen en mij gaan verdiepen in gezonde voeding, de opleiding Voedingsdeskundige Leefstijlcoach heb voltooid. Als gezondheidsprofessional begeleid ik mensen naar een gezond gewicht en kan ik ontzettend blij worden van mijn werk, ik zie mensen veranderen, zelfverzekerder worden en ze gaan stralen. Ook zie ik soms de struggles, veel stress, verdriet, verlies en hormoonklachten.
Naast mijn afslankpraktijk My-LifeSlim Westland ben ik mijzelf verder gaan ontwikkelen en gaan verdiepen in wat doet stress nu met jou lijf, ben inmiddels ook Hormoon Coach, hoe kan je fitter worden, hoe staat het met je cel gezondheid? Deze test meet o.a. de beschermingswaarde van de cellen tegen ontstekingen, de balans tussen omega 6 en omega 3 en uw mentale weerstand. 

Ben ervaringsdeskundige en met vertrouwen en respect coach ik jou. Het voelt als mijn missie dat ik jou hoor en zie, en jij je gesteund voelt en dat ik een stukje met jou mee wandel. 

Het is fijn om je een plukje geluk te mogen geven zodat je weer die te leuke energieke en stralende vrouw zal zijn💗